Sunday, October 24, 2010

Orange Global Warming

I've been away from the blog for a while, knitting like a maniac.
Since it's October, and pumpkins are everywhere, how about a pumpkin colored sweater?

This is Global Warming. Great pattern, done in the round, bottom-up. I chose it because of the puffy sleeves and the pocket on the front. Loved the fact that it has a pocket on the front.


Who knew the fricking pocket would be so hard to sew on?

This thing you see above is my first and last time of sewing something on the front of anything I knit.

Global Warming was knit on 3,5 mm needles with GGH Wollywash. It's a great yarn, soft and easy to knit with. I used almost six skeins on this little sweater, which is just about the amount I had.


I'm still working on Basic Black, I just have to knit the sleeves and seam all the pieces together. Looking forward to that as much as I would look forward to walking barefoot on broken glass.

In other news, remember that one
hundred time I said I would not buy more yarn until I use up my stash? You see where this is going, don't you?

Ta da! Brought to you by my lack of willpower: GGH Wollywash, for the Caitlin Pullover, which I've had in my queue since January of 2008, and Marija for ... something. Any suggestions?


9 comments:

  1. Global Warming: odlicna je boja :) Fino ti je ispao, bez obzira na prednji dzep. Imam 2 takve stvari i bas ih volim, tj. da stavim ruke na tibu :)

    A stash.... ja ne smem vise ni da pricam o tome.... Od ove Marine, vec vidim je klacican opusten dzemper sa par dugmadi....

    ReplyDelete
  2. Krasna narančasta, rukavi, ovi podignuti, nabrani, su ti ultramoderni ove sezone, na moju žalost, jer meni ne stoje dobro, moja ramena su dovoljno široka i bez skretanja pažnje na njih ;-)
    Džep ti je dobro ispao iako si na Ravelryju rekla da nisi zadovoljna izvedbom, ovako ne vidim mu greške. Sve u svemu isplela si si lijepi mladenački komad odjeće prekrasne boje i nadam se da ćeš uživati noseći ga.

    ReplyDelete
  3. Džemper je super! I predobro ti stoji! I ja sam jednom pokušala da našijem takav džep tako da znam o čemu govoriš, ali mislim da je u tvom slučaju odlično ispao.

    Marija je dosta debela - možda neke rukavice za zimu i neki debeo šal? Mada, ne znam koliko klima kod tebe uopšte zahteva takve komade?

    ReplyDelete
  4. Krasan đemper i divna boja.... tako "živa"! A džep? Tak oje dobro našiven da sam ja pomislila da si podigla očice iz pletiva, isplela ga direktno na đemperu i prišila zadnji red očica.... kao da je dio prednjice!!! Jako dobro! ;)))

    ReplyDelete
  5. zaljubila sam se u ovaj tvoj džemperak na ravelryju jučer! bravo!

    ReplyDelete
  6. Meni je bas sladak ovaj djemper. Rukavi kako sto kaze romantales su bas trendi ovu godinu.
    Za sto i da iskoristis ovu vunu, sigurna sma da ce biti prelepo

    ReplyDelete
  7. Predivna boja, kroj i rad! Odlično je !

    ReplyDelete
  8. I LOVE Marija and also tend to buy it on whims, in crazy colourways. It's soooo soft and warm. I suggest you just snuggle with it :)))))

    ReplyDelete