Monday, May 10, 2010

All Works In, But little Progress

From a person who always works on only one project at a time, I somehow became the person with four works in progress.

This might be a little more than I can handle - the minute I grab one of them, I get the urge to work on another.
The overall progress seems to be nonexistent, at least to me. I can't decide which is better, one project that's done fast, or several different ones, to keep things interesting.



Oh, well, I'm off to grab a needle. Or needles. Or a hook. See what I mean?

7 comments:

  1. Oh da, itekako razumijem, zato uglavnom radim jedan po jedan rad, inače nikada ništa ne bih dovršila. Zato ti od srca želim da ti svoje radove dovršiš, svi su vrlo obećavajući već u nastajanju :-)

    ReplyDelete
  2. Pazi kad te potpuno razumem. Ja inače isto uvek radim samo po jedan rad, ali trenutno isto imam 3 (valjda?) - jedan stoji jer moram da izmerim onoga kome štrikam, jedan se suši već 10 dana i nikako da se nakanim da povadim čiode i spojim delove, a u međuvremenu sam, da ne bi bilo praznog hoda (!), počela jedan prsluk koji je do pola gotov. Sve to vreme 2 torbe mi stoje kod krojačice koja isto izgleda ne može da se natera da im sašije postavu. Da li mi sad veruješ da te razumem? Mada, tvoji mi projekti izgledaju nekako primamljivije nego moji :)

    ReplyDelete
  3. Još jedna vezilja, pletačica, crossstičerica i kako da se nazovem ah da heklarica ti se pridružuje, ali nekako ne mogu ako nema tako nešto u điru, onda mijenjam svaku večer pogotovo u zimi, i imam osjećaj da mi nekako brže ide. Radovi su zaista cool, naročito onaj cross stitch crveni, naime to je moja top ljubav u ruzčnom radu. Navratit ću opet. Pozdrav. Loredana

    ReplyDelete
  4. JA SAM nekad striktno "mlatila" samo po jednom uratku.
    Danas - po cijeloj kuči ih imam - da mi se nađe što za radit ma gdje bila!

    ReplyDelete
  5. Nekad sam i ja radila samo jednu stvar, a sada ne. Uvek se nekako bojim, da ako ne radim više stvari odjednom, da će mi pobeći ideja, inspiracija, ili već nešto slično. Moram priznati da je interesantnije raditi više stvari istovremeno, dosadi ti jedno, predješ na drugo, pa tako u krug.

    ReplyDelete
  6. sve je divno nije cudno zasto si neodlucna!

    ReplyDelete
  7. Pa sta ako imas vise projekata - to je tvoja licna stvar i radis kad ti se prohte i sta ti se prohte, oces tesko ili lako.
    A vez je vrlo zanimljiv, mozes napraviti anketu - da pogadjamo sta ce biti celi tekst :)

    ReplyDelete